teisipäev, 23. aprill 2013

Keväjäs

Ku ma nädälivaihtusõ umma liivakastih mängjät last kai, haugat' päähä, et timä timahavvast keväjämütsü olõki-i tah näüdänüq. No tah taa om sis.
Kui ma nädalavahetusel oma liivakastis mängivat last vaatasin, tuli pähe, et tema selleaastast kevadmütsi polegi ma näidanud. No siin see nüüd siis on.
Heegeldi mütsü seo Hello Kitty mütsü perrä. Lats olõssiq muidoki hindäle ka Hello Kitty mütsü tahtnuq, aq maq taha-s sukugi ja seo kõrd jäi maq pääle. A nüüre pikkusõ osah jäi tuuiist jälkiq lats pääle. Ku kunagi viil pidänüq mõnd mütsü heegeldama, sis tennüq tagomasõ veere pikembäs, kukal om kõik aig pal'as.
Heegeldasin mütsi selle Hello Kitty mütsi järgi. Laps oleks muidugi endale ka Hello Kittyt mütsile soovinud, aga mina ei tahtnud seda sugugi ning sel korral jäi minu arvamus siiski peale. Aga mütsipaelade pikkuse osas jäi jällegi laps peale. Kui peaksin kunagi veel sarnast mütsi heegeldama, siis teeksin tagumise külje pikemaks, lapsel on pidevalt kukal paljas.
Naturaalvalgõ lang om Katia Mali, midä läts 70 grammi ümbre, rohilinõ om Dropsi Paris. Heegeldet 4,5 mm nõglaga.
Naturaalvalge lõng on Katia Mali (kulus u 70 g), roheline on Dropsi Paris. Müts on heegeldatud 4,5 mm heegelnõelaga.

4 kommentaari:

  1. Hästi lahe müts! Ja tegelt pole kuklaosa vaja pikemaks teha. Tee lihtsalt paar rida pikem ja kui hakkad kõrvaosa heegeldama, siis ära lõnga katkesta, vaid jätka kohe kõrva heegeldamist, siis jääb tagumine osa pikem.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Ja muidugi suur-suur tänu heade nõuannete eest! Järgmisel korral võtan kindlasti arvesse.

      Kustuta