neljapäev, 8. august 2013

(Tulevane) kangelastegu

Kua eloh edimäst kõrda 1 mm vardidõga. Taa om iks ilmadu suur tüü. Ka 1 cm ärqkudaminõ paistus ku peris suur asi. Nii et ku siih blogih pikkä aigu midägi vahtsõt ei olõq, sis om teedäq, et maq pussõrda perädü peenükeisi vardidõga. Pilt poolõlõ olõjast tüüst ka iks.
Koon elus esimest korda 1 mm varrastega. See on ikka uskumatult suur töö. Ka 1 cm kudumine tundub juba päris kõva asjana. Nii et kui siin blogis pikka aega midagi uut näha ei ole, siis on vähemalt teada, et ma pusserdan ja pusserdan. Panen pildi poolikust tööst ka.

8 kommentaari:

  1. Väga ilus kangelastegu saab valmima, edu kudumisel!

    VastaKustuta
  2. Jeerum! 2,5 on minu jaoks juba väike varras, aga 1....appikene. teisalt, ma kujutan ette kui ilus see lõpptulemus on. Vähemalt poolik töö on küll juba aplausi väärt!

    VastaKustuta
  3. Helen, kas selle kinda kudumismustrist pilti oleks võimalik siin blogis näha? Kas see muster on mõne konkreetse kihelkonna oma? Super ilus on see igal juhul!

    VastaKustuta
  4. Aitäh teile! Loodan, et saan need ikka kunagi valmis ka.

    Mare, muster on pärit raamatust "Latvieša cimdi", tegemist on Vidzeme piirkonna kinnastega. Nii et polegi Eesti, vaid hoopis Läti kiri.

    VastaKustuta
  5. Aga väga ilus on, nagu peenikese sulega tehtud tušijoonistus, tõesti kaunis!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh suurte sõnade eest, loodan, et kui need kunagi kauges tulevikus valmis saavad, on need suuri sõnu ka väärt.

      Kustuta
  6. Vastused
    1. Aitäh! Aga hetkel need kindad seisavad. Mõlemad kindad on sealmaal, et oleks viimane aeg otsustada kas sõrmikute või labakute kasuks. Esialgu olin kindlalt sõrmikute poolt, aga kui plaanitud kiri ei tahtnud kuidagi silmuste arvuga klappida, siis hakkasid ka labakud täitsa hea mõttena tunduma. Ja olegm ausad, kui meenutada kolme värvi ja 1 mm varrastega kudumist, siis tunduvad ka randmesoojendajad väga hea variandina. Igatahes koon vahepeal kaks kindlaks ajaks valmima pidavat asja valmis ja siis otsustan, mis neist kinnastest saab. Ehk tuleb vahepeal mõni hea mõte pähe.

      Kustuta