pühapäev, 17. märts 2013

Teemiq üteh hääd. Vol 2

Olõ varrampa näüdänüq häätegemise projekti "Jalaq lämmähe" jaos kuatuid sukkõ. Tegeligult lubasi tuusjaos kutaq kats paari sukkõ ni ka tõsõq saivaq noq valmis. Tõnõ paar om kuat nr 26 jalalõ.
Olen varem näidanud heategevusprojektiks "Jalad sooja" kootud  sokke. Lubasin selle projekti jaoks kududa kaks paari sokke, nüüd sai ka teine paar valmis. Need on kootud jalale nr 26.
Sukaq ommaq kuatuq langaperrist, rohiline lang om Dropsi Delight ni must ja roosa ommaq Dropsi Fabel. Abis olliq 2 mm vardaq.
Sokid on kootud lõngajääkidest, roheline lõng on Dropsi Delight, must ja roosa on Dropsi Fabel. Kudumisel olid abiks 2 mm vardad.
Ka taa sukapaariga naksi märkmä, kas näid iks sünnüs saataq. Ommaq naaq ju iks nii langaperrist kuatuq, pääleki lätt tõnõ sukk hallist rohilidsõs, aq tõnõ rohilidsõst hallis. Märgi viil veidükene, inne ku naaq ärq saada.
Nagu teise sokipaariga, hakkasin ka nende sokkide puhul mõtlema, kas neid ikka kõlbab heategevuseks saata - on need ju ikka jääkidest kootud ning lisaks läheb üks sokk hallikast roheliseks, kuna aga teine rohelisest hallikaks. Pean veel aru, enne kui need teele panen. 

4 kommentaari:

  1. Väga ilusad sokid! Nii kaunis sääremuster :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Au säärekirja loomise eest ei saa ma siiski endale võtta, see pärineb "Kudumise piiblist".

      Kustuta
  2. Oioi, kui ilusad sokid! Ja mida siin kahelda?! Mis see loeb, et jääkidest. Kuhu neid jääke siis ikka kasutada, kui mitte sokki sisse. Ma teeks omalegi jääkidest heameelega sokke! Ma olen täiesti 100% kindel, et tulevane sokiomanik on äärmiselt õnnelik oma uute ja NII ilusati sokkide üle!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Eks ma sii panen need sokid ikka teele. Sooja annavad ju ikka samamoodi.

      Kustuta