reede, 29. aprill 2011

Vilsti-pulsti

Olõ jo pikkä aigu tahtnu hindäle vildist vai vanutõdut kotti. Noq tei ärq. Et taa oll' mul eloh edimäne asi vanutaq ni mul olõ-s määnestki tiidmist, ku pall'o asi mõsumassinah vähämbäs jääs, sis tei seo kõrd oppusõ perrä, õnnõ olarihma tei katõ silmussõ jago lag'õmba. Koi Garnstudio Eskimo langast 8 mm vardidõga.
Olen juba kaua tahtnud endale vildist või vanutatud kotti. Aga et mul polnud õrna aimugi, kui palju võib ese pesumasinas vanutates kokku tõmmata, tegin kenasti õpetuse järgi, ainult õlarihma tegin kahe silmuse võrra laiemaKudusin Garnstudio Eskimo lõngast 8 mm varrastega.
Mõsi 40 kraadi man säändse programmiga, miä võtt' tunni ja 15 minodit viil pääleki. Tah ommaq pildiq inne mõsumassinahe panõkit ni päält säält vällä võtmist. Võrrõlusõs panni A4 paprõq. Nigu nätäq, jäiväq päält massinast tulõkit minu ilosist höörikist nupõst perrä õnnõ tsillukõsõq rombiq. 
Pesin 40 kraadiga 1 tund ja 15 minutit. Siin on pildid enne pesumasinasse panekut ning pärast sealt välja võtmist, võrdluseks on A4 paberid. Nagu näha, jäi minu ilusatest ümaratest nuppudest pärast masinast tulekut alles ainult väikesed rombid.

7 kommentaari:

  1. aga väga kenad "rombid" on ju :D

    VastaKustuta
  2. Just, väga ilusad rombid ju(Y). Kott on väga kena! Värv on SUPER!

    VastaKustuta
  3. Mulle väga meeldib, kott on suurepärane!

    VastaKustuta
  4. Ilus kott! Kuju ja rombid on vahvad. Mulle väga meeldib.

    VastaKustuta
  5. Aitäh teile! Ise olen ka rahul, kuigi kott oleks võinud õige veidi suurem jääda, siis oleks A4 ilusti sisse mahtunud.

    VastaKustuta
  6. See on nii ilus kott!

    Mina natuke kardan seda vanutamist - just sellepärast, et ta tundub kuidagi nii ettearvamatu olevat.

    VastaKustuta
  7. Siret, aitüma! Mina ka pelgan, kotiga on lihtne, tuleb veidi väiksem, siis tuleb, pole hullu. Aga mu mees tahaks saada kergelt vanutatud paksu kampsunit, aga kuidagi ei julge seda ette võtta.

    VastaKustuta